Deuren en kozijnen voor de utiliteitsbouw

De afgelopen decennia heeft Hörmann zijn assortiment deuren continu uitgebreid tot het complete aanbod dat het vandaag de dag is. Behalve dit breed gesorteerde programma voor de utiliteitsbouw, biedt Hörmann ook individuele oplossingen. Zeer gespecialiseerde fabrieken ontwikkelen en produceren bouwelementen, die zich onderscheiden door kwaliteit, gebruiksveiligheid en duurzaamheid.
Met onze aanwezigheid in de belangrijkste internationale economische sectoren zijn wij een sterke, toekomstgerichte partner voor de utiliteits- en industriebouw.

Multifunctionele deuren

Stalen en roestvrijstalen multifunctionele deuren van Hörmann zijn geschikt voor veelzijdig gebruik binnen en buiten. De 1- en 2-vleugelige deuren worden overal gemonteerd, waar robuuste deurelementen nodig zijn. Met talrijke extra functies zoals brand- en rookbeveiliging, geluidsisolatie of inbraakbeveiliging.

Automatische schuifdeuren

Het complete programma voor barrièrevrije ingangen. Transparantie en functie perfect met elkaar gecombineerd Voor iedere eis de juiste schuifdeuroplossing

Functionele deuren voor de utiliteitsbouw

Robuuste binnendeuren, veilige apparatementsdeuren, kantoordeuren met volledige beglazing of thermisch onderbroken buitendeuren – diversiteit is onze kracht.

Call Now Button