Garagedeuren

Voor iedere garage een passende deur.
U opent en sluit Hörman garagedeuren gemakkelijk en geruisloos. Of u nu kiest voor een kanteldeur, sectionaaldeur, roldeur, of openslaande garagedeuren. U hebt een stijlvolle garagedeur die past bij de gevel van uw woning. Dat is typisch Hörmann. Dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur en zichtbare kwaliteit.

Sectionaaldeuren

Openen recht naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Hierdoor bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage.


Lees meer…

Berry kanteldeuren

De echte Berry kanteldeur vindt u alleen bij Hörmann. Deze populaire deur is veilig, heeft een tijdloos design en een uitgekiende techniek.


Lees meer…

RollMatic roldeuren

Ruimte is tegenwoordig van essentieel belang. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen.


Lees meer…

Zijdelingse deur HST

Een slimme oplossing van Hörmann: de zijdelingse sectionaaldeur. Deze opent naar de zijkant, in plaats van naar boven. Dat is behalve plaatsbesparend ook handig.


Lees meer…

Openslaande garagedeuren

U kunt gemakkelijk fietsen of tuinapparaten uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren.


Lees meer…

Deuren voor parkeergarage

Onze deurvarianten zijn ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze zijn onderhoudsarm, veilig en hebben een extreem soepele deurloop.


Lees meer…
Call Now Button