Industriële sectionaaldeuren

Deze ruimtebesparende deursystemen passen zich door hun verschillende beslagtypes aan elk industriegebouw aan. Dat zorgt bij nieuwbouw en renovatie voor zekerheid bij het ontwerp. Hörmann biedt u op maat gesneden oplossingen voor iedere toepassing: van garagedeuren met loopdeur zonder drempel voor een comfortabele doorgang tot deuren voorzien van een volledige, krasvaste Duratec-beglazing.

volglas industrie sectionaaldeur overheaddeur
industrie sectionaaldeur overheaddeur

Snelloopdeuren

Hörmann snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor de verbetering van de klimaatregeling in gebouwen en voor energiebesparing. Uw voordeel: de SoftEdge-technologie met geïntegreerde anti-crash/aanrijbeveiliging maken flexibele snelloopdeuren zeer veilig en rendabel. Als buitendeur wordt de snelle spiraalroldeur HS 7030 PU met dubbelwandige polyurethaan isolatiepanelen aangeboden voor een hoge warmte-isolatie.

Roldeuren en rolhekken

Door hun eenvoudige constructie met maar een paar componenten zijn roldeuren zeer rendabel en robuust. Al naargelang de eisen kunt u verschillende deurpantser- en uitrustingsvarianten kiezen. Een zeer rendabele oplossing voor halopeningen met een geringe openingsfrequentie biedt de SB-roldeur met innovatieve trekverentechniek. De Decotherm S-roldeur is de juiste keus voor de dagelijkse bedrijvigheid in de logistiekbranche.

roldeur rolhek
roldeur rolhek

Dockequipment

Bij Hörmann ontvangt u alle componenten van uw laad- en losstation uit één hand: docklevellers, dockshelters, voorzetsluizen en buffers. De uit eigen ontwikkeling en productie afkomstige Hörmann-producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en maken een vlekkeloos laad- en losproces mogelijk.

Garagedeuren voor collectieve garages

Door de voortdurend groeiende behoefte aan parkeerruimte in steden en dichtbevolkte gebieden worden collectieve garages en parkeergarages steeds belangrijker. Vaak worden deze garages gebouwd in zones met een gemengde woning- en bedrijfsbebouwing. Daardoor groeit de vraag naar zeer geluidsarme deursystemen. Speciaal voor dit toepassingsgebied biedt Hörmann volledig op elkaar afgestemde systemen die bestaan uit deuren en aandrijvingen

parkeergaragedeur sectionaaldeur overheaddeur metaal rooster
parkeergaragedeur sectionaaldeur overheaddeur
brandwerende schuifdeur

Brandwerende schuifdeuren

Brandwerende en rookdichte schuifdeuren van Hörmann zijn verkrijgbaar als één- en tweevleugelige of als telescopische brandwerende schuifdeur. Brandwerende schuifdeuren met loop-/vluchtdeur worden toegepast voor een snelle personendoorgang en voor een gemakkelijke doorgang met steekwagens. Zonder brandwerendheidseis zijn ze ook verkrijgbaar als multifunctionele deuren

Schuifhekken

Hörmann schuifhekken van stevige stalen profielen worden als compleet element met een openingsbreedte tot 16 meter geleverd. Zo kan bij schuifhekken die in tegengestelde richting lopen een breedte van 32 meter worden bereikt. De constructie is vrijdragend. De voordelen: slechts beperkte fundamentwerkzaamheden, geen montage van geleidingsrails, waardoor bij ijs, sneeuw of vuil geen belemmering van de hekloop kan optreden.

schuifhek

Pendeldeuren en strokengordijnen

Hörmann Flex-strokengordijnen zijn uitermate geschikt als voordelige afsluiting van grote halopeningen. De slijtvaste PVC-stroken sluiten goed en openen alleen over de breedte van het voertuig of de lading. Hörmann Flex-pendeldeuren zijn ontworpen voor gebruik binnenin gebouwen waar sprake is van normaal heftruckverkeer. Deze pendeldeuren worden voor een eenvoudige montage compleet voorgemonteerd geleverd.

strokengordijn
pendeldeur
sporthaldeur

Sporthal deuren 

Sporthaldeuren vormen de scheiding tussen hal en toestelruimtes in sporthallen en multifunctionele hallen. De Hörmann sporthaldeur voldoet aan de ongevalpreventievoorschriften ”Scholen” van de wettelijke ongevalleneisen GUV‑V S 1. Het deurblad werd getest op balcontactveiligheid conform de norm DIN 18032-3. Als toonaangevende producent in Europa van garage- en industriedeuren, deuren, kozijnen en aandrijvingen, zien wij het als onze taak onze klanten een hoge product- en servicekwaliteit te bieden. Op de internationale markt bepalen wij daarmee de norm.

Call Now Button