Service via een service- en onderhoudsovereenkomst
Met een service- en onderhoudsovereenkomst van Unideuren kiest u voor zekerheid. Wij controleren uw garagedeuren, deuren en dockequipment volgens de wettelijke bepalingen en juiste onderhoudstermijnen.
Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dat bespaart u lange uitvaltijden. De servicemonteurs zijn breed opgeleid en kennen de producten van andere fabrikanten net zo goed als onze eigen producten waardoor u alle voorkomende werkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen. Zij voeren het onderhoud voor u uit zonder uw bedrijfsprocessen te verstoren.
Voor prijzen; neem contact met ons op.

Service via de Unideuren Fast Repair Service Dienst

Naast regulier onderhoud of normale reparatieverzoeken kunt u bij ons ook terecht voor “spoedeisende hulp bij defecte deursystemen”
Wij behandelen uw verzoek via de zogenaamde “E.H.B.O.” procedure.
E.H.B.O. staat bij Unideuren voor: Eerste hulp bieden bij onverwachte uitval van een deursysteem.
Na het ontvangen van een “E.H.B.O.” melding word vanuit “onze meldkamer” direct contact met onze dichtstbijzijnde servicemonteur opgenomen, over het algemeen is deze binnen 1 uur ter plaatse om eerste hulp aan het defecte deursystemen te verlenen.
Als het “bloeden” is gestopt kunt u het deursysteem weer gebruiken en worden eventuele vervolgwerkzaamheden voor het herstel van uw deursysteem met u besproken.
De zorg voor uw deursysteem is bij ons in goede handen.

Call Now Button