Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren

Voor een gemakkelijke toegang tot uw garage.

U kunt gemakkelijk fietsen of tuinapparaten uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn zeer geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Zo blijft het klassieke uiterlijk van uw woning behouden zonder afstand te doen van de voordelen van de huidige functionaliteit en veiligheid.

1/ Goed geïsoleerd en stevig

Hoogwaardige materiaalkeuze
De dikke, stalen panelen gevuld met polyurethaanschuim, zorgen voor de nodige stevigheid van de garagedeuren. Ze garanderen een lange levensduur. Bovendien isoleert het materiaal zeer goed en voorkomt u zo onnodig warmteverlies. Dat bespaart energie wanneer de garage bijvoorbeeld als hobbyruimte wordt gebruikt.

2/ Drie varianten

Kies het model dat voldoet aan uw eisen
Openslaande garagedeuren van Hörmann zijn in drie uitvoeringen beschikbaar. De NT 60-2 is de uiterst solide basisversie. De NT 80-2 en TC80-2 zijn de thermisch geïsoleerde varianten. Hiermee houdt u de warmte nog beter binnen. Bovendien beschikt deze deur over een 5-voudige vergrendeling. Voor een veilig gevoel en wel zo prettig wanneer u waardevolle spullen in uw garage of bijgebouw heeft staan.

3/ Naar uw wens

Uw perfecte deur samenstellen
Pas de deur aan uw wensen aan. Gaat uw voorkeur uit naar blauwe panelen met een Woodgrain-oppervlak of heeft u liever witte Silkgrain panelen inclusief raam in de deur? U heeft ruime keuze in kleuren, motieven, oppervlakken, scharnieren en handgrepen. Voor nog meer comfort kiest u voor een deurdranger met vaststelmogelijkheid.

Call Now Button