Over Hörmann

Over Hörmann

De Hörmann groep is een groeiende internationale onderneming voor de bouwmaterialenindustrie. In 36 gespecialiseerde fabrieken produceren zij garage- en industriedeuren, voordeuren, huisdeuren, aandrijvingen en dockequipment voor Europa, Noord-Amerika en Azië. Hörmann is met meer dan 100 eigen vestigingen in meer dan 40 landen vertegenwoordigd en in 50 overige landen door verkooppartners. Met meer dan 6.000 medewerkers wereldwijd wordt in het 100% familiebedrijf een omzet van meer dan 1 miljard euro gerealiseerd.

Op de marktleider kunt u vertrouwen
Hörmann is de nr. 1 van Europa met meer dan 20 miljoen verkochte garagedeuren en aandrijvingen

Innovatieve producten

De basis van de huidige onderneming werd in de jaren 50 van de vorige eeuw gelegd met de industriële productie van een nieuw type garagekanteldeur, de Berry-deur. De plaatsbesparende, verticaal openende sectionaaldeuren, zowel voor garages als voor industrie- en nijverheidsgebouwen, zijn in de jaren 60 het begin van een ontwikkeling met veelbelovende toekomstmogelijkheden. Het productaanbod wordt voortdurend uitgebreid. Het omvat vandaag de dag naast de gekende klassiekers ook roldeuren, sectionaaldeuren, brandwerende deuren, snelloopdeuren, deuraandrijvingen en besturingen, dockequipment, brand- en rookafsluitingen, voordeuren en binnendeuren, luifels en kozijnen.


Internationale groei

De Hörmann-groep is Europa’s marktleider voor deuren en garagedeuren. Meer dan 15 miljoen deuren werden sinds de oprichting in het jaar 1935 geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd. Hoofdzetel van de wereldwijd actieve Hörmann-Groep is de Westfaalse kleine stad Steinhagen in Duitsland.


Sociale en culturele betrokkenheid

Bij Hörmann is het de traditie om in het kader van sociale betrokkenheid projecten te steunen van organisaties en instellingen die diensten verlenen aan mensen met een beperking of aan chronisch zieken.


Call Now Button