Parkeergarage deur

Deuren voor parkeergarage

Robuust en duurzaam

U kiest hiermee voor duurzaamheid. Onze deurvarianten zijn ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze zijn onderhoudsarm, veilig en hebben een extreem soepele deurloop. De deuren hebben bovendien een ruim aantal vormgevingsmogelijkheden en het toebehoren kunt u afstemmen op uw wensen.

1/ Kantelen of schuiven

De variant die bij uw garage past
Het deurblad van onze kanteldeur zwenkt minimaal naar buiten uit. Dat is vooral prettig wanneer de ruimte voor de garage beperkt is. Verder is deze deur praktisch onderhoudsvrij door de onverslijtbare tegenwichttechniek. De stabiele en rustige deurloop heeft hij gemeen met de schuifdeur. Deze kenmerkt zich door zijn geringe inbouwdiepte. Behalve plaatsbesparend is deze variant ook bijzonder veilig.

3/ Meer dan een garagedeur

Aandrijvingen

Onze kettingaandrijving en de SupraMatic T en H zijn geschikt voor garages met een capaciteit tot 50 of tot 100 parkeerplaatsen. Bij alle drie de aandrijvingen zorgt de soft-start en soft-stop voor een zachte, bijna geruisloze deurloop waarbij de deur en de aandrijving worden ontzien.

Extra toebehoren

De aandrijvingen kunnen worden uitgebreid met extra toebehoren zoals verkeerslichtenaansluiting, rijbaanregeling of een sleutelschakelaar.

Loop- en zijdeuren

Een optionele loopdeur is bijzonder praktisch. Een extra doorgang naast de garagedeur is in dat geval niet nodig. Heeft u liever een zijdeur? Deze worden altijd geleverd met hetzelfde aanzicht als de garagedeur.

Call Now Button