Roldeur

RollMatic roldeuren

Meer vrije ruimte

Ruimte is tegenwoordig van essentieel belang. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen. Het plafond blijft vrij en u parkeert tot vlak voor de deur. De RollMatic opent en sluit met groot gemak. Zonder meerprijs in negen voorkeurskleuren.

1/ Plaatsbesparende constructie

Een Hörmann RollMatic past altijd!

De vorm van de garageopening is niet van belang bij roldeuren. Rechthoekig, afgeschuind, met segment- of rondbogen… een RollMatic past altijd. De deur opent verticaal en dat creëert veel ruimte voor en in de garage. Om te parkeren kunt u tot vlak voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond vrij waardoor deze voor lampen of als extra bergruimte kan worden gebruikt.

2/ Onderhoudsvriendelijk

Vuilafstotend en gemakkelijk te reinigen
Het RollMatic-deurprofiel is gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium en standaard uitgerust met een moderne aandrijvingstechniek. Voor eenvoudig onderhoud wordt de aandrijving buiten de unit aangebracht. Het gladde oppervlak van de aluminium profielen oogt modern en chic en is gemakkelijk te reinigen. De laklaag is weerbestendig en garandeert een blijvend frisse kleur.

3/ Vrijwel geruisloos

Veilig en stil dankzij uitgekiende techniek
Het starten en stoppen van de RollMatic verloopt subtiel en vrijwel geruisloos, waardoor de deur wordt ontzien. Dankzij de uitgekiende techniek, is de deur niet alleen stil, maar ook veilig. Zo zorgt de uitschakelautomaat ervoor dat de deur onmiddellijk tot stilstand komt bij contact met een hindernis.

Call Now Button