Sectionaaldeur

Garage sectionaaldeuren

Maximale parkeerruimte en een grotere doorrijbreedte

Openen recht naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Hierdoor bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Sectionaaldeuren kunnen in iedere garageopening ingebouwd worden en zijn optimaal afgedicht. Deze garagedeur biedt u meer op het gebied van veiligheid, comfort en design. Verkrijgbaar in diverse kleuren met ruime keuze uit motieven en oppervlakken.

1/Geruststellend veilig

Van optilbeveiliging tot uitschakelautomaat
De verborgen veren en de gepatenteerde vingerklembeveiliging tussen de panelen voorkomen dat vingers en kinderhanden bekneld raken. Ook zijn de moderne aandrijvingen van Hörmann beveiligd door een betrouwbare uitschakelautomaat; hij stopt automatisch als iemand onder de sluitende deur doorloopt. ‘s Nachts is de garage goed beveiligd tegen inbrekers. De sectionaaldeur is uitgerust met de unieke optilbeveiliging van Hörmann die volledig mechanisch werkt. Daardoor functioneert ze ook in geval van stroomuitval of als de stroom met de hoofdschakelaar wordt uitgezet, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.
Hörmann sectionaaldeuren voldoen aan alle eisen van de Europese veiligheidsnorm 13241-1.

2/Erg comfortabel

Meer ruimte bij binnenrijden en parkeren
De sectionaaldeur biedt u optimaal comfort. Omdat de panelen in de looprails worden geleid en de deur verticaal opent, heeft u geen last van uitstekende hefarmen in de doorgang. Dat geeft u tot veertien centimeter meer ruimte bij het binnenrijden van uw auto. Dat is vooral prettig wanneer brede auto’s in wat kleinere garages moeten passen. Door de verticale constructie kan de deur nog steeds open wanneer er vlak voor de garage een auto staat geparkeerd.
U bedient de deur simpelweg met een druk op de knop van de afstandsbediening.

3/Hoogwaardige isolatie

Goed voor uw energierekening en het milieu
Duurzame en weerbestendige afdichtingen aan de vier zijden houden wind, regen en sneeuw buiten. Hoogwaardige middendichtingen tussen de panelen bij dubbelwandige deuren zorgen voor een extra afdichting. Het gummi-afdichtingsprofiel, onder aan het deurblad, compenseert kleine vloeroneffenheden. Optionele vloerafdichtingen met ventilatiesleuven of ventilatieroosters in een deurpaneel zorgen voor voldoende doorstroom van frisse lucht.

Call Now Button