Zijdelingse deur

Zijdelingse sectionaaldeur 

Voor praktisch gemak 

Een slimme oplossing van Hörmann: de zijdelingse sectionaaldeur. Deze opent naar de zijkant, in plaats van naar boven. Dat is behalve plaatsbesparend ook handig. Bijvoorbeeld als u met de fiets de deur uit gaat. Elegant, praktisch en van dezelfde hoge kwaliteit die u van Hörmann gewend bent.

1/ Snel uw garage in en uit

Personendoorgang
Wilt u eropuit met de fiets? Bij traditionele garagedeuren moet u wachten tot de deur helemaal is geopend. Met onze nieuwe oplossing staat u in een mum van tijd binnen of buiten. De zijdelingse sectionaaldeuren openen snel en automatisch tot aan de ingestelde positie. U kunt er makkelijk doorheen met uw fiets, motor of kruiwagen. En als u naar buiten loopt, doet u dat gewoon rechtop in plaats van gebukt onder een half geopende garagedeur door.

2/ Plafond vrij

Neemt weinig ruimte in
Deze deur is ideaal als u een garage heeft met een laag plafond. Ook als u het plafond wilt gebruiken als opslag, biedt deze oplossing uitkomst. Met de zijdelings sectionaaldeur gebruikt u de ruimte in uw garage optimaal.

3/ Hoge kwaliteit en veiligheid 

Uitstekende warmte-isolatie, geluiddemping en veiligheid
De volgeschuimde panelen, 42 mm dik, bieden uitstekende warmte-isolatie en geluidsdemping. Het deurblad heeft een hoge stabiliteit en de vloerrail is eenvoudig schoon te houden. Onze vingerklembeveiliging voorkomt dat vingers bekneld raken. De uitschakelautomaat zorgt ervoor dat de deur onmiddellijk stopt bij contact met personen, voertuigen of voorwerpen. Dat is wel zo veilig, zeker als er kinderen rond de garage spelen.

Call Now Button